Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Je to zase tady!!! Letošní grilovací sezona začíná!!! Všichni jsme bombardovaní všemožnými nabídkami na skvělé, úžasné a bezkonkurenční grily.

Toto je reklamní sdělení. Redakce Doma.cz neovlivňuje jeho obsah.

Grilování ? Na značce grilu nezáleží !

vladeko weber 1
zdroj: oficiální zdroj vladeko weber 1
aktualizováno 17.05.2013, 11:20 | 17.05.2013, 09:25 | Komerční článek
Reklamní sdělení

Je to zase tady!!! Letošní grilovací sezona začíná!!! Všichni jsme bombardovaní všemožnými nabídkami na skvělé, úžasné a bezkonkurenční grily.

Nabídky se předbíhají, kdo je lepší. Elektrický, plynový, kontaktní, lávový nebo gril na dřevěné uhlí? Akční nabídky, nízké ceny, bezkonkurenčně, neodolatelné letošní novinkové modely?!


A jak si v tom máme vybrat my? Jak můžeme vědět, že je lepší elektrický než plynový zahradní gril ? Vždyť jsme ho nikdy nepoužívali a sousedi a kamarádi říkají každý něco jiného. Ten používá elektrický a nikdy by si nepořídil žádný jiný gril, ale soused z druhé strany používá plynový a říká úplně to samé?! Je to trochu podezřelé. Není to ale tím, že ani jeden z nich si prostě nepořídí žádný jiný gril z toho důvodu, že ten, co mají, byl tak drahý, že si prostě už žádný jiný ani pořídit nemůžou. A kdyby přiznali, že s ním nejsou spokojení, totálně by se přede všemi znemožnili?!


vladeko weber 2
(Foto: oficiální zdroj)


A proč tak všichni kolem těch svých nablýskaných grilů poskakují? Jsou jako posedlí grilováním. Odkdy se chlapi zabývají grilováním? Od té doby, co viděli v televizi Pohlreichův gril. Vždyť je to svým způsobem vaření?! Celý den se na to chystají, krájejí, míchají, nakládají maso. A celý večer nemluví o ničem jiném než o grilování a přípravách na grilování a o novém koupeném grilu?!


Strejda, který přes týden přijde po práci domů a sedne si před televizi a neuvaří si ani čaj. Ale o víkendu se najednou stává odborníkem na grilování. Pozve kamarády a sousedy. Celý den připravuje svého plynového miláčka. Leští, myje, hýčká, aby byl gril jako z prodejního letáku. Je pravda, že jídlo samotné nepřipravuje, nechává přípravu na tetě, ale u grilu šéfuje on, nikoho k němu nepustí. Ležérně popíjí, konverzuje s návštěvníky a přitom jakoby nic připravuje masíčko a zeleninu na grilu. Všechny tak oblažuje svým uměním a schopností. Doopravdy ale kolem nejvíc kmitá teta, která nenápadně, nikým nepozorována, protože negriluje (!?), přináší a odnáší nádobí a ingredience na grilování!

 

vladeko weber 3
(Foto: oficiální zdroj)


A proč jsou v reklamách na grily lidi kolem vždycky jako z módního časopisu? Všichni jsou nažehlení a načesaní. Na stolech jsou barevné ubrusy a designové nádobí a příbory. Grily samotné jsou jako vesmírné rakety nebo závodní motorky. Nasvícené v dramatických červeno-černých barvách s ohni v pozadí. Vždyť ale víme, že to tak není. Chceme jenom grilovat!


A jaký je nakonec rozdíl v tom, jestli grilujeme na nablýskaném posledním modelu zbrusu nového grilu za nejlepší cenu na trhu, která se nám stejně zdá nějak až moc vysoká a obyčejným grilem ? Jak jsme přišli na to, že ty supermoderní grily potřebujeme? I dřív jsme přece normálně, obyčejně grilovali kdeco na lecčems a stačil nám pytel dřevěného uhlí! A v tom je to kouzlo! Není nutné dělat věci složitě, když to jde jednoduše !!!
 

 
7 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

Adriana Pospíšilová 15:25 28.02.2014
Hm, to si nejsem jistá, jestli na značce nezáleží. Osobně jsem vyzkoušela laciné grily z hobbymarketů a ve finále jsem kupovala jednou za dva roky nový gril... Takže investice úplně na prd. Od Webera mám přesně ten gril od Pohlreicha, o kterém píšete, je to tenhle: http://www.grilykrby.cz/products/master-touch-gbs-... a za několik let používání je pořád jako nový. Takže naopak, na značce, resp. kvalitě grilu opravdu záleží, vyhnete se pak zbytečně vyhozeným penězům