Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

S unikátním českým výrobkem můžete jíst chutně a přitom být v kondici.

Toto je reklamní sdělení. Redakce Doma.cz neovlivňuje jeho obsah.

Každá jsme jiná!

šmakoun - ovocné knedlíky
zdroj: oficiální zdroj šmakoun - ovocné knedlíky
aktualizováno 18.09.2017, 00:00 | 18.09.2017, 00:00 | Komerční článek
Reklamní sdělení

S unikátním českým výrobkem můžete jíst chutně a přitom být v kondici.

Máme své nejrůznější zvyky, libůstky i zlozvyky, které jsou ovlivněny mnoha faktory: naší profesí, nedostatkem času a neustálým spěchem, všudypřítomným stresem, ale i životním prostředím a s tím vším ruku v ruce jdoucími i některými špatnými stravovacími návyky.


To vše má dost podstatný dopad na naše zdraví, a i když si víceméně všechny tak nějak uvědomujeme, že bychom se měly trochu o sebe starat, dost často zůstává u předsevzetí. A pak, když slyšíme o zdravé výživě, leckdo se při pouhé zmínce oklepe, neboť máme zažitou představu, že zdravé nemusí být nutně chutné.
 

Nová potravina pro zdraví
 

My vám nyní nabízíme výrobek zcela nového typu s názvem Šmakoun, který bude zajímat především ženy nejen pro ně samotné, ale i jako manželky, maminky, babičky.

A co to vlastně Šmakoun je?

Jde o potravinu vyrobenou z vaječných bílků, zpracovávanou unikátní patentovanou technologií a navíc je to český vynález. Pokud bychom shrnuli všechny důvody proč zařadit do jídelníčku Šmakouna, vystačíme si vlastně se dvěma slovy: zdravá a štíhlá.

Díky zvýšené konzumaci bílkovin zharmonizujete produkci hormonů, zvýšíte látkovou výměnu organismu a aminokyseliny obsažené v bílkovinách působí jako antioxidanty.

Navíc velmi prospějete svým vlasům, nehtům i pokožce.
A pozor – málo kdo ví, že bílkoviny se nepřeměňují v tuk, takže se po nich netloustne!
 

Výživové hodnoty

Bílkoviny jsou pro náš organismus naprosto nepostradatelné. Leckdo může namítnout, že je přece běžně konzumujeme např. v mléčných výrobcích a v mase, ale také zároveň s nežádoucím tukem.

Šmakoun
(Foto: oficiální zdroj)


A tak vhodným doplněním stravy, aniž byste musely měnit svoje chutě, návyky v kuchyni nebo jídelníček, je právě Šmakoun. Jeho velké plusy spočívají v tom, že vedle tolik potřebné bílkoviny neobsahuje téměř žádný tuk, cukr, cholesterol a ani lepek, takže je vhodný i pro celiaky a ty, kteří se potýkají s potravinovou alergií na lepek a mléko. A ještě bonusy navíc: je bez přidaných chemických látek a konzervantů a jeho kalorická hodnota je zhruba 280 kJ na 100 g.
 

Co s ním

Šmakoun je již hotová potravina, lze ho konzumovat přímo i bez další tepelné úpravy a mnoho sportovců to tak i dělá.
Ale se šmakounem můžete vařit i tak, jak jste zvyklé, nepředstavuje to žádnou práci navíc. Můžete ho nakrájet nebo nastrouhat do jakéhokoliv pokrmu a vařit, dusit, zapékat i s ním péct. Navíc přejímá chuť jídel, která běžně připravujete. V konečném výsledku to bude pro vás znamenat jednoznačně méně soli, tuku, cukru a cholesterolu.

Dokonce ani nemusíte mít příliš špatné svědomí, pokud vás začne tzv. honit mlsná. Stačí sáhnout po některém z již hotových krémů (kakooříškový, pomerančový, kokosový) nebo svoje dezerty obohatit meruňkovým, brusinkovým nebo švestkovým Šmakounem. Jejich použití je ještě mnohem širší: na ovesné a pohankové kaše, palačinky, poháry, ovocné knedlíky.

Šmakouna můžete zakoupit v různých sladkých i slaných variantách ve většině obchodních řetězců, prodejnách se zdravou výživou a fitness centrech, ve Vitalandu, a také je v nabídce internetových obchodů Košík.cz a Rohlík.cz.

A kdybyste si náhodou nevěděly rady nebo potřebovaly inspiraci, je to snadné. Podívejte se na www.smakoun.eu , kde najdete množství receptů a nápadů. A jistě budete spokojené i s hotovými výrobky, které zařadíte do svého jídelníčku. Postupně zjistíte, že Šmakoun je zajímavá potravina nejen z výživového hlediska, ale jídla s ním připravená také opravdu skvěle chutnají.

 

0 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

Ke článku nejsou žádné komentáře