Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Když nás září ještě teď potěší teplým a slunečným počasím, co víc si přát. Obvykle volné dny využijeme ještě na výlety do přírody nebo na setkání s přáteli. Za teplých dnů si můžeme dopřát malou hostinu třeba u zahradního grilu.

Toto je reklamní sdělení. Redakce Doma.cz neovlivňuje jeho obsah.

Novinka do vašeho jídelníčku. Buďte s unikátním českým výrobkem „happy“ a v kondici.

Šmakoun
zdroj: oficiální zdroj Šmakoun
aktualizováno 04.09.2017, 00:00 | 04.09.2017, 00:00 | Komerční článek
Reklamní sdělení

Když nás září ještě teď potěší teplým a slunečným počasím, co víc si přát. Obvykle volné dny využijeme ještě na výlety do přírody nebo na setkání s přáteli. Za teplých dnů si můžeme dopřát malou hostinu třeba u zahradního grilu.

Nová racionální potravina

Abyste nemuseli mít špatné svědomí, cože jste to zase všechno zbaštili, nabízíme vám nový český výrobek z vaječného bílku, v němž nenajdete prakticky žádný cukr ani tuk, ani tolik dnes skloňovaný cholesterol a lepek. Zato má vysoký obsah kvalitní bílkoviny. Racionálnější alternativou je Šmakoun a kromě již vyjmenovaných pozitiv je bez konzervantů, přidaných chemických látek a má jen 280 kJ na 100g.

Zdravěji jíst

Šmakouna v různých sladkých i slaných variantách zakoupíte bez problémů ve většině obchodních řetězců, dále v prodejnách se zdravou výživou a fitness centrech, ve Vitalandu, a najdete ho také v nabídce internetových obchodů Košík.cz a Rohlík.cz. Jeho použití je opravdu všestranné ve studené i teplé kuchyni.
Pokud se chystáte v těchto dnech ještě grilovat, máte hned několik možností. Můžete si ogrilovat chuťově zajímavý špíz ze šmakouna (uzený, mexický, provensálský) a zeleniny nebo použít již hotové masové karbanátky či klobásky se šmakounem. Budete překvapeni, že váš gril i zástěra zůstanou čisté, protože na vás tuk opravdu prskat nebude. Pro puntičkáře nebo vyznavače čísel dodáváme, že tyto masné výrobky díky vysokému podílu kvalitního masa a přidaného šmakouna mají maximálně 13% tuku, 15% bílkoviny a pouhé 1,8% soli.

A když už se náš nos nabažil vůně grilovaných pochoutek a na své si přišel i žaludek, asi by to po skleničce něčeho dobrého chtělo nějakou tu sladkou laskominu a kávu.
Vzhledem k tomu, že je teď období hrušek a švestek, zkuste třeba řezy plněné krémem ze sladkých variant šmakouna – švestkového, meruňkového či brusinkového nebo některého z již hotových sladkých krémů ve variantách kakaoříškový, pomerančový a kokosový. Budete velmi překvapeni, jak chutný a lehoučký moučník lze připravit. Šmakouna můžete samozřejmě dále využít i na ovesné a pohankové kaše, palačinky, poháry, ovocné knedlíky.

Šmakoun
(Foto: oficiální zdroj)


Nemusíte měnit jídelníček


Říká se, že co srpen nedopeče, září nedosmaží. V kuchyni to ale neplatí. Šmakouna lze použít kdykoliv a kamkoliv i bez ohledu na počasí a roční dobu. Vyzkoušejte i další výrobky ze šmakouna a nemusíte rezignovat ani na svoje chutě a předsevzetí. V tomto případě neplatí, že to, co je zdravé, není až tak moc dobré. U Šmakouna je opak pravdou. Bez obav ho přidejte do vašeho oblíbeného jídla, protože přijme jeho chuť. Lze ho strouhat či krájet, a běžně zpracovávat jako kteroukoliv jinou potravinu – zapékat, restovat, dusit, vařit... A kdybyste se chtěli inspirovat, můžete na www.smakoun.eu
 

0 hlasů
Vaše hodnocení