Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Jak připravit snadno a rychle výbornou českou rybu? Vyzkoušejte recept od naší blogerky Petulky!

Pečený pstruh - nejlepší dietní pochoutka!

aktualizováno 22.10.2011, 23:24 | 18.10.2011, 00:00 | doma.cz/ina

Jak připravit snadno a rychle výbornou českou rybu? Vyzkoušejte recept od naší blogerky Petulky!

Dneska jsem se rozhodla, že si k obědu uděláme rybičku. A tady je výsledek:

 

Pstruh

 

A jak jsem to uvařila?

 

Pstruha (180g) jsem pořádně omyla, osušila, osolila, dovnitř vložila 2 kolečka citrónu. Ve skleničce jsem smíchala olivový olej (17g) s kořením na rybičky a tím jsem rybičku potřela. Pak jsem to celé zabalila do alobalu a dala péct do horkovzdušné trouby, asi 20 minut na 180° - těsně před koncem jsem otevřela alobal a nechala dopéct.


ČTĚTE TAKÉ:

Vyrobte si lahodný meduňkový sirup pro dobré spaní

Rekonstrukce bytu na vlastní pěst!

Háčkovaný polštářek pro radost

 

Mezitím jsem si na pánev dala máslo (5g), lehce jsem na něm osmažila česnek (3g) , poté přidala mrkvičku (26g) na kousky, pórek (27g) na kolečka, cuketu (30g) na kolečka. Osolila a opepřila jsem celou směs a přidala jsem i lžičku cukru a zalila vodou. Až se voda vyvařila, přidala jsem tam ještě asi 3 cherry rajčátka.

 

Když přidáte 100g brambor jako přílohu má jedna porce 1954 Kj.
 

 
34 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

Otavínka 08:21 14.02.2012
Podle Tvého receptu jsem si opravdu připravila mňamku a od té doby si ji dělám téměř každý měsíc.
 

Všechny blogerky

  •