Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Velice jednoduchý princip hubnutí a výsledky bez námahy – to přináší kouzlo hořké diety!

Hořká dieta: snadné hubnutí!

detoxikace 4
zdroj: Thinkstockphotos detoxikace 4
aktualizováno 11.11.2015, 16:39 | 11.11.2015, 16:39 | doma.cz / ina

Velice jednoduchý princip hubnutí a výsledky bez námahy – to přináší kouzlo "hořké diety"!

Do svého jídelníčku zapojte hořké potraviny a zhubnete! Nemusíte se děsit spojení „hořké potraviny“, pod tímto výrazem se skrývá běžné ovoce a zelenina, či koření! Zapomeňte na počítání kalorií a na hladovku. Jak funguje princip hořké diety?

 

Hořké potraviny odbourávají tuky v těle a vyvolávají pocit sytosti. Jejich složení a lehce nahořklá chuť způsobuje, že jich sníme méně, aniž bychom se museli hlídat. Receptory v ústech a trávicím ústrojím po vyhodnocení hořké chuti jednoduše zabrzdí náš apetit.

 

Zelený a hořký zázrak!

Nejenže po hořkých potravinách zhubnete a shodíte nadbytečná kila, ale zároveň prospějete vašemu organismu. Listové saláty, mezi něž patří rukola, ledový salát, dále kapusta, brokolice, řeřicha, čekanka, artyčoky působí zázračným způsobem na zažívání, zlepšují funkce jater a žlučníku, čímž zrychlují celý váš metabolismus. Rychleji trávíte i spalujete!

 

ČTĚTE TAKÉ:

Sexy PLOCHÉ BŘÍŠKO: pět dietních tipů!

Vezměte činky a tuky půjdou dolů!

  

Hořké zázraky můžete použít na snížení cholesterolu v krvi. Z ovoce se nevyhýbejte bílým grepům a jídla kořeňte často a hojně bylinkami, jako je majoránka, rozmarýn, tymián, zázvor, ale také kerblík, kurkuma a meduňka lékařská.

 

 

Co je hořké, nebývá kalorické

 

Nahořklé látky vám pomůžou s tuky hlavně z oblasti břicha, kde se zvýšené kalorie projeví jako první! Pokud zeleninovým salát stoprocentně neholdujete, zkuste hořký granulát. Při konzumaci dvou lžic denně, můžete už po měsíci "jen tak" ztratit dvě kila, jak dokládá americká studie.

 

Návrat ke kuchyni našich předků

 

Dříve se hořká zelenina, bylinky, odvary a kořínky objevovaly v jídlech podstatně častěji, než je tomu dnes, kdy se kolikrát zdá, že se škála chutí smrskla na slané, sladké a občas kyselé. Hořká jídla jsou nedílnou součástí pestré stravy. Blahodárně působí na trávicí ústrojí, a proto je řadíme k přírodní spalovačům tuků! Nahořklá chuť bývá bohužel v moderním zemědělstvím často vytlačována a zjemňována.

 
17 hlasů
Vaše hodnocení

Přidat názor

Sandra 15:39 29.01.2016
něco takového jak Piperine Forte. Přečti si něco na Internetu.
ana 15:37 29.01.2016
s pepřem? Co je to?
Sandra 14:45 29.01.2016
Dieta je důležita ale nevždycky funguje. Ja jsem vykoušelá bylinky s pepřem v pilulkech.
trvalé hubnutí 09:19 21.04.2011
Pokud chcete zhubnout trvale bez jo-jo efektu. Zhubněte na tucích a ne na svalech informace na www.tukydolu.cz