Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Doma.cz - Nový internetový magazín pro ženy z produkce TV Nova o kráse, lásce, vztazích, módě, receptech, nápadech, dětech, zdraví i televizi

Zdravotní poradna

Zpět k dalším dotazům
Gynekologie
18.05.2017
Dotaz od:

laktace

Dobrý den. Děkuji za odpověď. Můj gynekolog mi říkal že to není úplně vhodné a mám se pokusit o odstav. Na vyšetření jsem ještě nebyla. V prvním trimestru tedy není ani zvýšené riziko potratu vlivem oxytocinu?dekuji

18.05.2017

Odpověď odborníka

Dobrý den. Bohužel na váš dotaz nelze odpovědět, není popsán váš problém. Pokud se jedná o navazující dotaz, tak je mi líto, ale nevím, co bylo v prvním dotazu, neboť měl službu jiný lékař a na dotazy se odpovídá postupně, jak přichází, V každém dotazu musíte popsat komplexně problém. S pozdravem Dr. Janoušková

uLekare.cz

Zdravotní poradna spolupracuje s odborníky uLékaře.cz