Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »

Doma.cz - Nový internetový magazín pro ženy z produkce TV Nova o kráse, lásce, vztazích, módě, receptech, nápadech, dětech, zdraví i televizi

Zdravotní poradna

Zpět k dalším dotazům
Gynekologie
18.05.2017
Dotaz od:

laktace

Dobrý den mám 9 měsíční miminko a nyní jsem v 5tt. Miminko kojim cca 7xd. Je vyšší riziko potratu při kojení vlivem ocytocinu a je lepší miminko odstavit nebo můžu kojit í nadále a nechat to na miminku? Dekuji

18.05.2017

Odpověď odborníka

Dobrý den. Nezbytně nutné odstavení miminka není, ale je to výhodnější, protože se nebude váš organismus vyčerpávat. Obvykle ale dochází k tomu, že mléko miminku nechutná a nechce sát a také k tomu, že laktace se spontánně snižuje. Konečné rozhodnutí je na vás. S pozdravem Dr. Janoušková

uLekare.cz

Zdravotní poradna spolupracuje s odborníky uLékaře.cz