Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlásit »  |  Registrace »

Po dobrém obědě je ten pravý čas dát si sladkou tečku.

Pečená jablka s vanilkovou omáčkou

aktualizováno 29.09.2010, 00:07 | 29.09.2010, 00:00 | Nova.cz

Po dobrém obědě je ten pravý čas dát si sladkou tečku.

Potřebujeme:

2 jablka
marcipán
brusinkový kompot
skořicová tyčinka
3/4 l mléka
vanilkový puding v prášku
cukr

Postup:

Jablka zbavíme jádřinců a naplníme marcipánem a brusinkovým kompotem. Navrch zapíchneme skořici. Podlijeme jemně vodou a dáme na 170 stupňů péct. Do 1/3 mléka nasypeme puding a cukr, rozšleháme a nalijeme do vařícího se zbytku mléka. Pořádně zamícháme, zalijeme pečená jablka a posypeme cukrem.

 
2 hlasů
Vaše hodnocení